ALV

Drar iväg till Astrid Lindgrens Värld och höstmarknad nu. Ester är kvar hemma och jagar fåglar i fönstret. Kyss 

skrivare

 
 
Jag har kommit fram till en sanning. Jag är en skrivare, inte en pratare. Jag uttrycker mig mycket bättre i skrift än i tal. I text kan jag förklara mer vad jag menar, hur jag känner, jag får med allt och lite till. Även om jag, när jag pratar, kan tänka på saker jag ska säga så kommer de inte alltid fram. Jag tror inte att jag upplevs som en tyst person av andra människor, men jag upplever mig själv som det. 
Ibland håller man hellre käften
 
Därimot kan jag vara jävligt rapp i käften, ibland för rapp. Jag kan säga saker som ingen annan vågar säga, saker som kanske inte alltid behöver sägas... Det är en egenskap som kan va både bra och dålig. 
 
Finns det något som är så frustrerande som att komma på efteråt vad man skulle ha sagt? Knappast
 
I alla fall
Dagen har varit full av plugg. Det är ganska skönt att plugga ibland, jag ska inte klaga. Men fan, när man har en tenta som ska lämnas in så är det ingen dans på harrys, inget segertåg till månen. Det är bara zombiewalk rakt in i helvetet. Segertåget kommer dock när du tryck på knappen Lämna In. Det är en riktigt skön feeling.
Nu är jag i alla fall klar med segertåget
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thinker thinker

Har ni tänkt på vad skönt det är när man fastnar med blicken på någonting, ingenting. Vad skönt när man inte blir avbryten i sitt stirrande, hur blicken kan vara ofrivilligt fångad av ointressanta ting. Hur det inte är saken man tittar på som är viktig utan tankarna som flyger förbi, eller inte flyger förbi. Tankarna som känns så nära, men när någon frågar vad man tänker på så är dom som bortblåsta. 
 
Har ni tänk på hur mycket man tänker på en dag. Jag är en tänkare, en sann dagdrömmare. Och en analyserare av rang. Varför är min närmaste vän. Varför sa hon så? Varför körde bilen så fort? Varför är världen så orättvis?
 
Jag älskar att tänka och analysera, men fyfan.. ibland önskar jag att man bara kunde stänga av tankeverksamheten och va helt tom. 

RSS 2.0