hur e läget

Jo men läget är ganska bra. Har svårt att sova på efternatten/morgonen. Somnar runt 11-12 och vaknar 3-4. Lite för lite sömn. Har svårt att somna om när jag vaknat en gång, har så mycket att tänka på, så mycket att planera och se fram emot. En del tankar är inte bara positiva, en del är ångestfyllda. Katastroftänkaren ni vet.
 
Man kan ju inte vara för lycklig, då händer det ju något. Man kan ju inte tänka att precis allt ska gå bra, för något helvete är det ju alltid. Ja, ungefär så. Lite går man ju och väntar på någon slags katastrof, liten som stor, För just nu är det lite för bra. 
 
Men en liten liten liten katastrof kom igår, så kan ju hoppas att den kanske får täcka en tidsperiod framöver. Isak spelade på första EM matchen, om Frankrike vann med 2-1 skulle han efter att ha satsat 20 kronor vinna 650. YES! 2-1 blev det. Men inga pengar... Han hade satsat fel och tryckt i att det resultatet skulle visas redan i första halvlek. En sur kille gick och la sig, och en medlidande tjej. Men som sagt, det var en väldigt liten katastrof. Knappt att man kan kalla det katastrof, men jag gör det så kanske vi slipper något annat.
 
Å fyfan va jag babblar, herrå
 
magen v.22
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0